fredag 7 januari 2011

Min lilla pysselhörna:)

Har varit runt och spanat på olika bloggar och många visar sina platser där de sitter och pysslar, haha, ne jag har inget att komma med jämfört med många. Men vill i alla fall dela med mig av mitt lilla krypin:) hur jag förvarar mina saker, kanske kan jag ge tips till någon i alla fall.
Min hörna
Här är min hörna, liten men väldigt praktisk;)


Förvarning
Ett förvaringsskåp som jag köpt på biltema, var från början blått, men målade om det i vitt för att passa inredningen:) Det rymmer massor av pyssel, och tar inte mycket plats!




Blommor
Mina blommor är sorterade, även dessa lådor är från biltrema:)

Övrigt
Denna förvarningslåda är också köpt på biltema, de kostar inte mycket, och är väldigt praktiska!
Köpte för ett tag sedan massa öljetter från en annons på blocket, och sorterade då upp dem i små zipp påsar efter färger för att lättare hitta vad jag behöver:)
Magnetpärm:
Väldigt bra för att förvara både spellbinders, alfabet eller dies. Finns även att köpa magnetplattor på panduro då du kan göra en egen:)
Stämplar, distress m.m.
Stämplarna har jag monterat på ez mont och sedan fäst upp på laminerade papper. På vänster sida av pärmen har jag stämplat upp stämplarna för att lättare se hur de ser ut.
Distressdynorna har jag lagt i små zipp påsar, blir lätt väldigt klabbigt annars:)

Vore roligt om ni lämnade en kommentar om mitt lilla krypin! Kanske har du några tips på andra bra förvarningar?
//L

6 kommentarer:

  1. Mycket smart förvaring! Jag har satt fast mina distressfoam med kardborre under varje dyna, men tror jag ska göra som du. Svårt att stapla dynorna när jag har det så. Fint förvaringsskåp, Biltema har det mesta en pysslare kan behöva;-)

    SvaraRadera
  2. Det var flera smarat tips för förvaring :) Ja, biltema är ett bra ställe för oss pysslare, skulle inte klara mig utan deras dubbelhäftande tejp som jag tycker är överlägset den bästa!
    Ha det gott.
    Kram Kattiz

    SvaraRadera
  3. Kul att se bilder på dina smarta förvaringslösningar =) Den där magnetpärmen verkade ju himla praktiskt, var har du fått tag i den?
    Vilka fina halsband du hade gjort också!
    Hoppas allt är bra med dig annars?!

    Kram Therese

    SvaraRadera
  4. En liten fråga bara: Hur förvarar du papper?
    Kramis

    SvaraRadera
  5. Therese: Magnetpärmen köpte jag på ett forum, men finns också att köpa magnetplattor på panduro som du kan fästa på en egen pärm.
    Eller kanske bara använda magnetremsor?, det finns också.

    Maria, har lagt ut ett nytt inlägg på hur jag förvarar mina papper:) Innan han jag bara haft en mapp.
    Roligt med alla kommentarer!
    //L

    SvaraRadera
  6. Jag har länge suttit och funderat på hur jag ska märka upp mina disstress "kuddar" och nu tror jag att jag har hittat de.. ;P
    Vad smart att ha dem i små "påsarna" då kladdar de inte då man har dem i lådan (som i övrigt är vit, eller var vit.. ;P)!
    Tack! :D

    Vars köper du dina?

    SvaraRadera