söndag 30 maj 2010

MAMMA!

Idag är det morsdag, och självklart har jag gjort ett kort till min älskade mamma:)



//Lisa

Kortmakeri

Kortmakeri
I fredags var vi hos Therese, pysslade, åt god mat och hade jätte trevligt! Tack!
Inspirationen den flödade och fick många kort gjorda.. Nu har jag börjar göra flera lika kort, för i slutet av året ska jag stå på en hantverksmarknad och sälja lite..:)
Så här är några av de kort som jag har gjort:, vilken är din favorit?





Tycker oftast att de kort man gör alltid blir "gulliga", ville därför göra något lite "tuffare",

Använde mig här av stilrena färger, säkerhetsnål och tryckt en vattenstämpel med embossing, syns inte så väl på bilden. Tyckte att jag lyckades vad tycker du?



Lämna gärna en kommentar, vore roligt att veta vad ni tycker om korten, några tips kanske?

Under pysselkvällen i fredags fick jag ett TIPS av Therese:
Ofta när man embossar så hamnar det pulver där det inte ska vara, vilket blir väldigt pilligt om man ska få bort allt de överflödiga. Då ska man gnugga med potatismjöl innan man stämplar. Potatismjölet har du lagt i två nylonstrumpor och knytit ihop. Kanon!!

//Lisa

torsdag 6 maj 2010

Kortmakeri

Här kommer ännu några kort, har några fler på lager, men de är beställningskort som inte skickats än så vill inte lägga ut dem:) Är väldigt tacksam för kommentarer, roligt att veta vad ni som besöker bloggen tycker om korten..någon favorit kanske?


Kortmakeri

Har varit lite dålig på att lägga ut mina kort, till höger är ett kort till ett par som skulle fira sin 60årsdag, i mitten ett bröllopskort och det till höger är till min klädgalna svägerska(låter lite gammalt, hihi)


//L